kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs!

Over ons - Zonwering Klein Kampen

 

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat is ontstaan uit de veelzijdige interesse in de zonweringsbranche van jongs af aan. Ondertussen al ruim 15 jaar ervaring en directe betrokkenheid in dit vak. Dit alles resulteerde uiteindelijk in de start van een eigen zaak.

Wij leveren enkel en alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde bedrijven aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit een compleet progamma aan producten voor buiten- en binnenzonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren, horsystemen en Velux dakramen. Verder kunnen wij u van dienst zijn met alle voorkomende montage- en reparatiewerkzaamheden.

Doordat wij een eenmanszaak zijn heeft u te maken met 1 aanspreekpunt zowel bij de verkoop, montage en de nazorg en service. Hierdoor zijn misverstanden onderling nagenoeg geheel te voorkomen.

Wij werken zonder showroom. En de verkoop kan hierdoor geheel bij u thuis plaats vinden, op de tijden dat het u uitkomt. Dus ook in de avond en op de zaterdag. Van nagenoeg alle producten zijn demo-modellen aanwezig, dus u krijgt bij u thuis meteen de beste indruk welk product en in welke kleur het beste bij u past!

Door zonder showroom te werken kunnen wij de onkosten een stuk lager houden en dat resulteert voor u voordelig in een lagere aanschafprijs!