kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs!

Velux Decoratie

Velux verduisterende rolgordijnen maken de ruimte op elk moment zo goed als volledig donker. Ze zijn ideaal in slaapkamers waar de lichtinval goed te regelen moet zijn voor optimale nachtrust. De rolgordijnen passen perfect bij de Velux dakramen. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 47 kleuren!

 

Velux plisse gordijn

Een elegante manier om voor privacy te zorgen. Velux plisse gordijnen laten uw kamer baden in een aangenaam, zacht licht. Ze zijn op elke plek van het raam aan te brengen om de lichtinval optimaal te regelen terwijl uw uitzicht behouden blijft. Velux plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in 33 kleuren.

 

 

Velux Jalouzie

Onderhoudsarme, vochtbestendige Velux jalouzieen zijn optimaal voor de badkamer en de keuken. Deze koordloze, vochtbestendige jalouzieen zijn eenvoudig schoon te maken. Het unieke ontwerp komt zonder lelijke hangende koordjes uit. U verstelt de lamellen in de gewenste richting om de lichtinval te regelen. Jalouzieen zijn geweldig om van uw uitzicht en uw privacy te genieten.

 

Buitenzonwering

Velux buitenzonwering houdt de zonnestralen al tegen voordat ze het glas van uw ramen bereikt. Zo wordt de hitte wel tot 90% gereduceerd. Dat helpt om uw kamer aangenaam te houden op warme zomerse dagen. Bovendien is de zonwering transparant zodat uw uitzicht onbelemmerd blijft en de lichtinval optimaal is. Het systeem kan van binnenuit bediend worden.