algemeen

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat is ontstaan uit de veelzijdige interesse in de zonweringbranche van jongs af aan. Ondertussen al ruim 18 jaar ervaring en directe betrokkenheid in dit vak. Dit alles resulteerde uiteindelijk in de start van een eigen zaak.

Wij leveren en monteren enkel en alleen kwaliteitsproducten van gerenomeerde bedrijven aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit een compleet programma aan producten voor buiten- en binnenzonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren, horsystemen en Velux dakramen. Verder kunnen wij u van dienst zijn voor alle voorkomende montage- en reparatiewerkzaamheden.

Doordat wij een eenmanszaak zijn heeft u te maken met 1 aanspreekpunt zowel bij de verkoop, montage en de nazorg en service. Hierdoor zijn misverstanden onderling nagenoeg te voorkomen.

Wij werken zonder showroom. En de verkoop kan hierdoor geheel bij u thuis plaatsvinden op de tijden dat het u uitkomt, dus ook in de avond en op zaterdag. Van nagenoeg alle te leveren producten zijn demomodellen aanwezig dus u krijgt bij u thuis meteen de beste indruk welk product en in welke kleur het best bij u past!

Door zonder showroom te werken kunnen wij de onkosten een stuk lager houden en dat resulteert voor u voordelig in een lagere aanschafprijs!