SPECIALIST IN ZONWERING

Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs!

  • header_home_2
  • header_home_1

 

 

Buitenzonwering

Knikarmschermen

Screens

Rolluiken

Uitvalschermen

Markiezen

Verandazonwering

 

Binnenzonwering

Rolgordijnen

Jaloezieën

Plisse's & Duette

Lamellen

Vouwgordijnen

Horren

 

Garagedeuren & Terrasoverkappingen

Garagedeuren

Terrasoverkappingen

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat is ontstaan uit de veelzijdige interesse in de zonweringsbranche van jongs af aan. Ondertussen al ruim 18 jaar ervaring en directe betrokkenheid in dit vak. Dit alles resulteerde uiteindelijk in de start van een eigen zaak.

Wij leveren en monteren enkel en alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde bedrijven aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit een compleet programma aan producten voor buiten- en binnenzonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren, horsystemen en Velux dakramen. Verder kunnen wij u van dienst zijn voor alle voorkomende montage- en reparatiewerkzaamheden.

Lees verder

Doek vervangen bestaande zonwering
Bij alle zonweringssystemen wil het wel eens gebeuren dat door ouderdom het doek begint te scheuren, of de naden raken los. Bij nagenoeg alle systemen is het in dat geval mogelijk om het doek te vervangen.  Ook kan het natuurlijk zijn dat u uw zonnescherm een keer een andere look wilt geven door een nieuw doek aan te brengen in een te wensen kleur.

Vraag ons naar de mogelijkheden!